Annonce

At spise sundt og varieret, er den bedste måde, at holde en god livsstil på. Du får tilført mange essentielle vitaminer og mineraler via din kost. Som et tilskud til din kost, kan du tage vitaminpiller. Det kan være, din krop har sværere ved at optage de vitaminer, som din krop har brug for. Vitaminpillerne kan også tages som en erstatning, for en bestemt type fødevarer, du ikke bryder dig om. 

Derfor er proteiner vigtige for at holde dig sund

Hos folk der mangler protein, kan symptomer som muskel- og ledsmerter, tør hud, svækket immunforsvar, svage negle og hår opstå. Derfor er proteiner vigtige for din krop, og du får den bedst via fødevarer som æg, kød, fisk, havregryn, mejeriprodukter, rugbrød, osv. Hvis du træner en del, kan det også være en fordel, at få dine proteiner via proteinpulver

Naturlige proteiner i kroppen

Når du træner frigives forskellige typer af protein. Ved udholdenhedstræning øges mængden af transportproteiner og enzymer, som er vigtige til at vedligeholde muskelfunktionen. Ved styrketræning er det proteiner som aktin og myosin, der skaber selve muskelsammentrækningen. Ved at tilføje proteiner til din kost, øger du muskelsammentrækningen og muskelfunktionen. 

Derfor er proteinpulver godt til dig der træner

Når du indtager proteinpulver, medvirker det til, at du opbygger muskelmasse. En del af musklerne består nemlig af protein, og når du træner øges proteinindholdet i din krop. Det er også godt for vægttab, da din forbrænding øges, og du derfor har lettere ved at tabe dig. Proteinpulver kan også bruges som et mellemmåltid eller erstatte et måltid, da det holder dig mæt i lang tid. Hvis du ikke har overskud til at lave et proteinfyldt måltid før eller efter din træning, så er det en god løsning at benytte sig af proteinpulver, da du får den samme næring som fra et proteinholdigt måltid.

Få mest ud af din hverdag med proteinpulver

Det er klart, at du får mest ud af proteinpulveret, hvis du dyrker motion. Men proteinpulver kan også være et tilskud til din hverdag. Det smarte ved proteinpulver er, at du ikke kun kan drikke det, men også tilføje det til din madlavning. Hvorfor ikke lave en portion sunde bananpandekager med proteinpulver i? Det kan være med en helt neutral smag, så du ikke kan smage pulveret, men du får alligevel en del ud af det. Det behøver nemlig ikke at være svært, at være sund og holde sig i gang.