Med en drejepude til bil kan man gøre hverdagen lettere. Hvis man ikke er så godt til bens og har besvær med at dreje sig ud af bilen eller op af stolen, kan en drejepude være behjælpelig. Puden kan fungere som et hjælpemiddel, som mindsker dine udfordringer med at komme rundt.

Den rigtige drejepude til bil giver komfort, stabilitet, og ikke mindst vil den dreje godt gang efter gang. Hvis du er på jagt efter en god pude, kan du læse med og blive lidt klogere på pudens funktion.

Drejepude til bil eller stol – undgå et tvist i kroppen

drejepude til bilUndgå et vrid i hofte og ryg med en blød pude, hvis underside sikrer et optimalt glid, når du ønsker det. Selve puden ligger naturligvis godt og sikkert fast på sædet, men drejer effektivt, når kroppens bevægelser påbegyndes.

  • Skridsikker underside
  • Slidstærkt materiale
  • Et klassisk design og mønster

Du kan benytte en drejepude forebyggende eller behandlende. Puden er utrolig slidstærk og er netop designet til at kunne stå imod det tryk, der lægges på puden under drejningen.

Læs mere om drejepuden hos:

Fungerer en drejepude til bil overhovedet?

Hvis du tvivler en smule på, om en drejepude fungerer, er det helt normalt. Men pudens funktion er god nok. Mange ældre benytter sig af den, men den kan også bruges af gravide, som ønsker at skåne underlivet og bækkenet.

Hofter og ryg bliver ikke belastet idét, man foretager den drejning, der skal til for at komme op af stolen. Puden drejer hele kroppen i den rigtige retning, og ingen skævvridning forekommer.

De fleste drejepuder har et klassisk og neutralt design, som gør, at de nemt kan falde i med farven i et bilsæde. Puden behøver ikke at være synlig for andre, hvis du ikke ønsker det.

Gør hverdagen sundere

Som ældre eller gravid kan man sagtens tage nogle forbehold, når man bevæger sig rundt i hverdagen. For at forbedre hverdagen og sikre sin helse på lang sigt, kan man starte med at undgå unødige vridninger.

For gravide er det særligt bækkenet, som belastes under udstigning af bilen. Hos ældre er det andre led- og knoglegrupper. En drejepude til bilen behøver ikke at være et stort indgreb i din økonomi, men det er et stort skridt for din overordnede, fremtidige helse.

Husk, at drejepuder ofte kommer i forskellige størrelser. Sørg for at vælge en pude i den størrelse, der passer til dig og dit sæde.

Related Posts