I de seneste år er der sket en stigning i antallet af danskere, der vælger at træne hjemme i stedet for at gå i fitnesscenteret. Der er et par grunde til denne tendens. For det første er det mere bekvemt at træne hjemme, da du kan gøre det på et tidspunkt, der passer dig. For det andet er det ofte billigere at træne hjemme, end det er at gå i fitnesscenteret. Endelig føler mange mennesker sig mere trygge ved at træne i deres eget hjem end i offentlige omgivelser. Derfor vælger flere og flere danskere at spare penge ved at træne hjemme i stedet for at gå i fitnesscenteret. At træne derhjemme kræver dog det rette udstyr og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Dette kan du få nogle tips til, ved at læse denne artikel.

1) Et power rack

Alt efter hvad dit formål med at træne er, er der forskellige maskiner der egner sig bedst. Hvis du er mere til vægtløftning end fitness, så bør du investere i et godt power rack. Et power rack skal være robust og stabilt, da det skal kunne holde til mange kilo. Hvis du ikke ved hvor du skal lede, så kan du find en power rack til dit home gym her.

2) Et varieret udvalg af forskellige håndvægte

Mange nedprioriterer håndvægte i deres home gym og fokuserer i stedet på maskiner. Dette er der ikke noget galt i, da der findes mange gode maskiner, men mange undervurdere hvad håndvægte kan og tror at det kun er til at opbygge biceps- og triceps. Sandheden er dog, at håndvægte kan træne hele kroppen.

3) En all-in-one maskine

Hvis du gerne vil have en så varieret træning som overhovedet muligt, så er en såkaldt all-in-one maskine den bedste løsning. Det kan være en styr og dyr investering, men til gengæld er det muligt at få trænet hele kroppen, ikke blot ens muskler, men også ens kardiovaskulære system. En god all-in-one maskine kan være dyr, men på længere sigt, er det en rigtig god investering i din sundhed. 

Related Posts