Inmu er en dansk Award-vindende virksomhed, som har skabt to effektive og smarte musikpuder, der hjælper til at aktivere ældre eller andre personer med f.eks. søvnproblemer og uro i kroppen. I denne guide ser vi nærmere på begge modeller; hhv. inmuRELAX og inmuDANCE, som hjælper brugeren på hver sin måde.

Inmu musikpuderne forhandles af Gloriamundicare.dk

Via interaktiv sansestimulering kan personer med psykiske lidelser finde ro og kontrol i kroppen, sove bedre og endda reducere deres medicinindtag. Sansestimuleringen kan også hjælpe demente ældre til enten at finde ro og afslapning eller til at blive aktiveret og distraheret fra rastløshed og ubehag i kroppen.


Interaktiv Inmu musikpude – RELAX

Interaktiv Inmu musikpude – RELAXInmu’s mest populære musikpude hedder inmuRELAX, og den er skabt til personer, som har behov for at kunne finde ro og kontrol i kroppen og sindet i løbet af dagen.

InmuRELAX er lavet som en interaktiv pude, der giver mulighed for at starte musik ved berøringer og bevægelser. Musikken i RELAX-modellen varierer afhængig af måden, du bruger puden måde. Den er dog altid mere eller mindre rolig og afslappende, og den tager udgangspunkt i meditative toner og lyde, som får dig til at slappe af.

InmuRELAX er samtidig designet således, at den vibrerer, når du bruger den. Vibrationerne når ud i hele kroppen, hvad enten du holder den og rør ved den, eller om du bruger den som hovedpude, mens du ligger ned og forsøger at finde og til at sove.

Specifikationer for inmuRELAX:

 • Afslappende og beroligende
 • Virker interaktivt uden knapper eller lignende
 • Betrækket kan vaskes ved 40 eller 60 grader
 • Batteriet kan holde strøm i op til 3 uger
 • Kan tåle tryk på op til 100 kg og kan holde til at blive tabt
 • Danish Design Award Winner 2018

Læs mere om inmuRELAX musikpuden og se prisen hos GloriaMundiCare.dk


Interaktiv Inmu musikpude – DANCE

Interaktiv Inmu musikpude – DANCEInmu har også skabt en anden musikpude, deres DANCE-model, som også kan virke beroligende for f.eks. ældre med demens, men som samtidig kan virker opkvikkende. InmuDANCE er skabt med formålet at aktivere brugeren, som måske er rastløs og derfor ikke kan finde ro.

Musikpuden afspiller også musik ved berøring og bevægelse ligesom inmuRELAX, men inmuDANCE indeholder nogle lidt mere rytmiske musikalske elementer, som baserer sig primært på Bossa Nova-genren med nogle hentydninger fra jazzen.

Puden er ligeså blød og behagelig at røre ved som RELAX-modellen, og den sender også vibrationer ud i hænderne og kroppen på brugeren, når den bliver taget op og rørt ved og bevæget. De dansevenlige toner og rytmer fra 1960’erne kan desuden være med til at kvikke ældre brugere med f.eks. demens lidt op og sende tankerne og minderne tilbage til ungdommen, hvor dans og musik måske var en stor del af de sjove oplevelser.

Specifikationer for inmuDANCE:

 • Aktiverende og opkvikkende
 • Virker interaktivt uden brug af knapper
 • Betrækket kan vaskes ved 60 grader
 • Batterilevetid på ca. 3 ugers brug før genopladning
 • Kan tåle tryk på op til 100 kg og kan også holde til at blive tabt f.eks. under dans

Du kan læse mere om inmuDANCE musikpuden og se prisen hos GloriaMundiCare.dk

Related Posts