En god plejeseng giver optimal søvn og pleje. I en eventuel kaotisk eller besværet situation er det vigtigt, at en plejeseng emmer af ro og velvære. At kunne samles og have et sted at gå hen er alfa og omega for både pårørende, familie og venners relation til den syge.

Er man i den situation, at man selv er syg eller har nedsat bevægelighed og funktionsevne, er det essentielt, at man ikke går på kompromis med en god seng. Ekstra sikkerhedsforanstaltninger på sengen kan desuden være at foretrække for at undgå et uheld eller blå mærker. Læs med og bliv klogere på plejesenge.

Carisma plejeseng – En plejeseng til hjemmet

Carisma plejesengEn Carisma plejeseng er en eksklusiv seng i et behageligt og hjemligt design. Med denne seng får man et sted at slappe af og føle sig godt tilpas. Her er alle ideer om stålfarvede institutionssenge forduftet, og man har et lækkert træmøbel i stedet.

 • Lækkert, hjemligt design
 • Elevation
 • Enkel betjening

Det er dog ikke kun udseendet og designet, som er i ekstraordinær klasse med en Carisma plejeseng. Man får nogle specifikke plejeseng funktioner såsom elevation, patenteret system der tager hånd om lår og lænd, samt sengeheste.

Læs mere om Carisma plejeseng og se prisen hos GloriaMundiCare.com

Sentida 6 plejeseng – En komfortabel seng til demente

Sentida 6 plejesengEn Sentida 6 plejeseng er en super seng, som gør livet mere komfortabelt og sikkert for brugeren. Er man for eksempel pårørende til en dement, bør man vælge en Sentida 6 plejeseng. Sengen giver klar besked, hvis brugeren forlader sengen.

 • Alarm, hvis bruger forlader sengen
 • 4 solide sengeheste
 • Smukke træsorter

De smukke træsorter – kirsebær, ahorn, eg, bøg og valnød – er blandt dem, man kan vælge sin Sentida 6 i. Sengen har desuden praktiske egenskaber såsom stærke sengeheste, der forhindrer fald, samt bremser og de nødvendige godkendelser.

Læs mere om Sentida 6 plejeseng og se prisen hos GloriaMundiCare.com

Flow Box plejeseng med elevation – Giver dyb og god søvn

Flow Box plejeseng med elevationMed en stofbetrukket boxmadras med elevation ledes tankerne ikke umiddelbart mod de typiske institutionssenge eller plejesenge. Med en plejeseng som Flow Box får man en professionel og komfortabel kvalitetsseng med elevation.

 • Elevationsseng
 • Maksimal støtte til ryggen
 • Aftagelige betræk

Flow Box giver følelsen af at flyde – deraf ‘flow’ – og man kan nyde en dyb og behagelig nats søvn. Madrassen tilpasser sig kroppens konturer og retter brugerens rygsøjle i en lige linje.

Læs mere om Flow Box plejeseng med elevation og se prisen hos GloriaMundiCare.com

CareRelax plejeseng – optimal plejeseng til hjemmet

Når man skal vælge seng, kræver det en smule omtanke og smart tænkning. Denne plejeseng fra CareRelax giver flere funktioner i ét: Elevation, god madras, hjul og sengegavl.

 • Koldskumsmadras
 • Trådløs betjening
 • Fås med hjul

Koldskumsmadrassen, som ligger i en CareRelax plejeseng, er en eksklusiv madrasvariant, som køler og tilpasser sig kroppens former. Skal man have en plejeseng i hjemmet, vil denne seng være optimal, da den ligner en hvilken som helst anden boxmadras.

Læs mere om CareRelax plejeseng og se prisen hos GloriaMundiCare.com

Holder til fjernbetjening til plejesenge – genvej til mere selvstændighed

Holder til fjernbetjeningSelvhjulpenhed er ordet, som er i centrum, når man bliver ældre. Føler man ikke, at man kan hjælpe sig selv, kan det føles som et stort tab af sin fleksibilitet. Med en holder til fjernbetjening til plejesenge får den brugeren mulighed for nemt at organisere sig.

 • Nem installering
 • Øget selvstændighed for bruger
 • Letforståelige funktioner

Denne holder til fjernbetjening er produceret af Wissner-Bosserhoff og klemmes blot om sengegærdet eller sengehesten. Herfra kan brugeren selv række fjernbetjeningen og indstille sengens elevation.

Læs mere om en holder til fjernbetjening til plejesenge og se prisen hos GloriaMundiCare.com

Sengegreb til plejeseng – Letdrejelig hjælp til at komme op

Sengegreb til plejesengMed et sengegreb til plejeseng får brugeren mulighed for at hjælpe sig selv ud eller op af sengen. Sengegrebet er designet til at kunne dreje i den retning, det måtte ønskes. Grebet er designet i stålfarve og er nemt at tørre af med en fugtig klud.

 • Stilrent design
 • Let at rengøre
 • Kommer med holder

Grebet kommer med en tilhørende holder, som gør det nemt at sætte sengegrebet i plejesengen. Vælg et sengegreb til plejeseng, hvis du ønsker at give den sengeliggende mulighed for at komme rundt selv.

Læs mere om sengegreb til plejeseng og se prisen hos GloriaMundiCare.com

Kamille Sengebord i ahorn – sengebord og natbord i ét

Kamille SengebordSkal man fuldende den hjemlige atmosfære ved en plejeseng, bør man tilvælge et Kamille sengebord til plejebord i ahorn. Sengebordet har et design i høj kvalitet med gode træmaterialer, og i tillæg til det får man smarte funktioner til den sengeliggende.

 • Indbygget sideplade
 • Enkel tilpasning
 • Lyst, nordisk design

Sengebordet har en smart funktion, som gør det muligt at rulle sengebordet mod sengen, så man får en siddeplads med et lille bord. Bordet kan tilpasses til plejesengens højde.

Læs mere om Kamille Sengebord i ahorn og se prisen hos GloriaMundiCare.com

Hvorfor vælge en plejeseng til hjemmet?

En plejeseng i hjemmet kan gøre hverdagen nemmere og øge trygheden for pårørende og sengeliggende. Man skal vælge en plejeseng i hjemmet, hvis man har brug for at kunne justere og omrokere sengen for eksempel efter den sengeliggendes dagsform eller ønske om sollys.

Ud over at have mulighed for at rulle sengen forskellige steder hen kan man også benytte funktioner som sengeheste og elevation. Disse vil gøre det nemmere at sikre sikkerhed og komfort for jeres kære. Der er gode eksempler på brug af plejeseng i hjemmet – og med den rigtige indstilling kan man gøre den sengeliggendes situation bedre.

Hvilke plejeseng-funktioner skal man prioritere?

Afhængigt af om man er på jagt efter en plejeseng til en dement patient eller en nyligt hofteopereret, kan man prioritere forskelligt. Nogle kan lide at sove med hovedet en smule højere end kroppen, og i dette tilfælde er elevation naturligvis en vigtig plejeseng funktion.

Afhængigt af søvnmønster og tidligere historier med uheld om natten bør man også vælge en plejeseng med sengeheste. Disse tillader stor bevægelse om natten samtidig med, at man ved, at den sengeliggende er i sikkerhed.

Related Posts