Et dejligt, langt og varmt bad kan hurtigt udvikle sig til et mareridt. Gulvet i bruseren, badekarret eller gulvet kan blive yderst glat og føre til brækkede arme og ben. Særligt hvis kroppen ikke helt reagerer så hurtigt og kraftfuldt, som den tidligere har gjort. Derfor er en skridsikker bademåtte et uundværligt hjælpemiddel i hjemmet. Den forhindrer nemlig, at du falder både i badet og uden for badet – og den er altså med til at holde dig fri for skader.

Læs mere her og find ud af, hvordan en skridsikker bademåtte forebygger skader og uheld i hjemmet.


Skridsikker bademåtte til badekar (40×70 cm) – sikkerhed i badekarret

Skridsikker bademåtte til badekar (40x70 cm) – sikkerhed i badekarretHer er en bademåtte, som er særligt designet til brug i badet – særligt i badekar, da den har en rektangulær form. Den nuprede overflade sikrer dig et solidt fodfæste.

  • Velegnet til badekarret
  • Nupret overflade giver sikkert fodfæste
  • Skridsikre sugekopper under bunden

Den skridsikre bademåtte er designet med sugekopper under bunden, som suger sig fast til gulv eller badekar, når du lægger den, inden det bliver vådt.

Læs mere om skridsikker bademåtte til badekar og se prisen hos livetsomsenior.dk.


Skridsikker bademåtte til brusekabine (54×54 cm) – giver tryghed under bruseren

Skridsikker bademåtte til brusekabine (54x54 cm) – giver tryghed under bruserenMed denne kvadratiske bademåtte i din brusekabine er du sikker på at kunne nyde badet uden fare for at glide. Du får nemlig en skridsikker bademåtte med sugekopper på bagsiden, som sikrer et fast greb i gulvet. De suger bedst fast, hvis du lægger måtten på et tørt gulv.

  • Velegnet i brusekabinen
  • Kraftige sugekopper giver solidt greb
  • Nupret overflade sikrer fast fodfæste

Den nuprede overflade giver dig et godt fodfæste, så du heller ikke risikerer at glide på selve bademåtten.

Læs mere om skridsikker bademåtte til brusekabine og se prisen hos livetsomsenior.dk.


Skridsikker bademåtte i metermål

Rundt om på nettet kan du finde skridsikre bademåtter i mange forskellige mål og former. Men hvis du ikke kan finde et mål eller en form, der passer helt perfekt til dit badeværelse, kan du i stedet købe bademåtterne i metermål.

På den måde kan du helt selv måle op på dit badeværelse og få det mål, der bedst matcher dit behov. Når du får en bademåtte i metermål, kan du også selv skære eller klippe den til med en kniv eller saks, så du netop får en helt skræddersyet løsning, der kan sikre dig mod fald på badeværelset.

Skridsikker bademåtte i smukt og enkelt design

Når du anskaffer dig en skridsikker bademåtte i gummi, gør du det først og fremmest med henblik på at få et sikkert hjælpemiddel til badet. Men du behøver ikke gå på kompromis med design. De fleste skridsikre bademåtter er nemlig lavet i et stilrent og klassisk design, som passer godt til en smuk og minimalistisk badeværelsesindretning. Dog kan du også få mere sprælske varianter, hvis du ønsker et skævt indslag på badeværelset.

De fleste skridsikre bademåtter forener design og funktionalitet i ét, så det sagtens kan lade sig gøre at bevare en smagfuld indretning, samtidig med at du bader under sikre forhold.

Related Posts