Med et behageligt klapsæde kan man gøre livet enklere. Som ældre kan noget så afslappende som et bad blive en udfordring, hvis man ikke er så godt til bens. At stå op i badet uden støtte eller hjælp kræver både balance og udholdenhed.

Et klapsæde kan installeres i brusenichen på en måde, der tillader brugeren at sidde ned under brusehovedet. Herfra er der blot tilbage at tænde for vandet og vaske – eller at få vasket – håret.

Man kan naturligvis også installere et klapsæde i en entre eller i køkkenet, så man altid har en pladsbesparende siddeplads tilgængelig til de små pauser.

Pressalit Plus klapsæde – enkel højdejustering

Pressalit PlusEt Pressalit Plus klapsæde er et typisk klapsæde til væg med mulighed for højdejustering. Sædet er enkelt at installere og nemt at justere. Designet er slidstærkt og klassisk.

 • Bredt sæde
 • Enkel justering af højde
 • Klassisk design

Med et Pressalit Plus klapsæde har man et bredt sæde, som gør det nemt at finde balancen på sædet.

Læs mere om Pressalit Plus klapsæde og se prisen hos Vvsgiganten.dk

Pressalit Raja klapsæde – Lyst og smørblødt sæde

Pressalit Raja klapsædePressalit Raja er et stilrent og lyst klapsæde til det skandinaviske hjem. Raja er et væghængt klapsæde til bruseren, og det kan nemt monteres herpå. Formen på klapsædet er tilpasset efter klassiske form-mønstre, og det gør det ekstra behageligt at sidde på sædet.

 • Beslag i rustfrit stål
 • Formrigt sæde
 • Lyst design

Med Pressalit Raja får man et super klapsæde til badeværelse. Beslaget er i rustfrit stål og er derfor velegnet i badet. Når man er færdig med at bruge sædet, kan det slås op mod væggen.

Læs mere om Pressalit Raja klapsæde og se prisen hos Wattoo.dk

Trip Trap Cutter klapsæde – Skandinavisk trædesign

Et klapsæde til væg er ikke kun brugbart i badeværelset. I entreen kan der være lige så stort et behov for at sætte sig ned og samle kræfter. Dette Trip Trap klapsæde har et eksklusivt design i behandlet egetræ. Klapsædet er funktionelt og stærkt.

 • Lækkert egetræ
 • Klassisk Trip Trap design
 • Enkel løsning til entréen

Et Trip Trap Cutter klapsæde vil dog ikke være egnet til brug i badeværelset, da fugt og vand kan få træet til at udvide sig og mørne. Brug dit Trip Trap Cutter sæde som klapsæde i entre eller køkkenet – kan monteres et lille sted og kan nemt klappes op.

Læs mere om Trip Trap Cutter klapsæde og se billeder hos TrendyLiving.dk

Sam Freeline badeklapsæde – en forkromet og ekstraordinær løsning

Sam Freeline badeklapsædeEt solidt og stærkt badeklapsæde kan man finde mange steder. Med et Sam Freeline klapsæde til badeværelse får man dog en smule mere. Her er et gennemført og stilrent design i fokus.

 • Forkromede detaljer i messing
 • Mulighed for sort eller hvidt sæde
 • Sikkert sæde med høj max. belastning

En detalje er blandt andet beslaget i forkromet messing. Dette er med til at give klapsædet et tidløst design, der skiller sig ud. Med et Sam Freeline badeklapsæde har man en pladsbesparende løsning i hjemmet eller på badeværelset.

Læs mere om Sam Freeline badeklapsæde og se prisen hos GloriaMundiCare.com

Gedy klapsæde – Gennemtænkte, stilfulde løsninger

Gedy klapsædeEt Gedy klapsæde er ikke som mange andre klapsæder. Her får man et meget stærkt sæde med forkromede detaljer. Alt i alt er et Gedy klapsæde en dekorativ praktikalitet, som kan placeres i entréen, i en opgang eller i bruseren.

 • Mulighed for stilmæssige tilvalg
 • Vandet løber igennem
 • Meget stærkt

I midten af klapsædet er et lille mønster skåret ud. Dette tillader vandet at løbe væk fra sædet og er med til at opretholde et rent og funktionelt sæde. Vælg desuden, om du ønsker forkromede detaljer eller sorte og hvide detaljer på sædet.

Læs mere om Gedy klapsæde og se prisen hos GloriaMundiCare.com

Related Posts