Sundhed er blevet et populært område, inden for de sidste mange år. Folk går mere op i kost og træning end nogensinde før. De fleste mennesker forbinder træning med en sundere livsstil, og det er ikke uden grund. Læs mere om træning her 

Er træning tiden værd?

Mennesker er ikke lavet til at sidde ned hele dagen. Igennem historien har vi altid haft en måde, at bruge vores krop på. Så når vi i det moderne samfund, ikke bevæger os særlig meget, kommer der sundhedsskadelige konsekvenser både store og små. Hvis man gerne vil undgå disse konsekvenser, så er træning altid tiden værd.

Disse måder kan du træne på for bedre sundhed

Der findes masser af måder, man kan træne på. I mange tilfælde kan det være nok, at gå nogle ture dagligt. Det gælder specielt for ældre, som ikke skal anstrenge sig for meget.

En af de mest populære måder at træne på, er at løbe. Det er en god måde at træne på, hvor man både får pulsen op, og får noget frisk luft på samme tid. 

Det er smart at vælge en form for træning, man synes er sjovt. Hvis man er mere kompetitiv, kan man vælge en holdsport, eller andet som kombinerer et spil med træning. I dette tilfælde kan man vælge sportsgrene som: Fodbold, håndbold, tennis, badminton, basketball og kampsport. 

Jeg kan personligt anbefale kampsport, som en sjov måde at træne på, samtidig med at man lærer selvforsvar.

Crossfit og vægte

En helt anden måde at træne på, er vægtløftning eller fitness. Selvom målet med vægtløftning er styrke, får man stadig de sundhedsmæssige fordele. 

Crossfit er endnu en effektiv måde, at træne på. Crossfit fokuserer primært på, at få pulsen op. Det fede ved crossfit er, at man også får en god del styrke ud af det. Man træner nemlig meget med vægtbolde, små håndvægte eller andet som er med til, at give styrke.

Related Posts