Små udendørsprojekter kan virke som meditation for mange, og det er en god måde at bruge mere tid udendørs i den friske luft og væk fra skærmen. I dette indlæg får du tips til, hvordan du kan tilbringe mere tid udendørs i din have, på din terrasse eller på din altan.

Søger du indretningstips eller produkter til dit udendørsrum, kan du finde dem her: https://mobelinspiration.dk/udendoersrum/

Drivhusprojektet

Drivhuse er fantastiske, fordi de er hyggelige at være/arbejde i, og så får du endda noget smukt eller spiseligt ud af det, hvis du ønsker dette. Drivhuse kommer i mange størrelser, og det er altså også muligt at købe minidrivhuse, som der er plads til på en altan eller en terrasse. Mange mennesker kan relatere til, at det er tilfredsstillende og hyggeligt at gå og følge med i, at noget vokser fra at være et frø, til en plante, til eksempelvis en tomat for så at lande på tallerkenen. Sund hobby, sund mad!

Fugleprojektet

Endnu et projekt, som kan udføres i både have, på terrasse og på altan, er fuglespotting. Du kan lokke fugle til dit udendørsrum med fuglebade, fuglehuse, fuglefoder eller buskadser. Du kan eventuelt skrive de fugle ned, som du ser i en bog og lave en konkurrence med en ven eller et familiemedlem for at se, hvem der spotter flest/hvilke fugle. På den måde kan du hurtigt få tiden til at gå i dit udendørsrum og dermed få godt med frisk luft.

Planteprojektet

Planter gør de fleste mennesker i godt humør – bevidst eller ubevidst. Mange planter skal også holdes, og om vinteren skal de måske pakkes ind, skæres til eller udskiftes, så de kan forhåbentlig også lokke dig ud om vinteren. Du kan overveje at have en fast ugentlig dag, hvor du tjekker op på alle dine planter. Nogle planter skal selvfølgelig vandes mere om sommeren. Dette kan du undersøge, når du køber planten.