Hvad enten du er ældre eller ej, lider af begyndende demens eller ej, eller hvis du blot har svært ved at huske at tage din medicin, så kan en medicinhusker være guld værd.

Med en god og ordentlig medicinhusker bliver du i løbet af dagen mindet om, at du skal huske at tage din medicin på de rigtige tidspunkter. Det kan give en ro til f.eks. pårørende eller plejepersonale, og ikke mindst til dig selv, så du ikke skal være nervøs for at glemme dine piller, dråber eller andet medicin.

I denne guide ser vi nærmere på DoseCan 2.0 medicinhuskeren fra Dose Systems. Denne medicinhusker er både nem at bruge og indeholder samtidig mange praktiske og avancerede funktioner, som gør livet nemmere for såvel brugeren som personale og pårørende.

Medicinhuskeren Dosecan 2.0 kan købes hos Gloriamundicare.dk

DoseCan 2.0 medicinhusker

dosecanDoseCan 2.0 er en praktisk medicinhusker, som består af et opbevaringsrum og et låg med indbygget display og alarmeringssystem.

Medicinhuskeren kan indstilles, så den gør dig opmærksom på, hvornår det er tid til at tage din næste medicin. Der er et display i låget, som viser dig, hvornår du skal tage din næste medicin, og de indbyggede højtalere sørger for at bippe relativt højlydt, når det er ved at være tid.

En af de vigtigste funktioner ved DoseCan 2.0 er den indbyggede alarmering til pårørende eller plejepersonale i tilfælde af, at du eller brugeren ikke husker at tage sin medicin. Dette ser vi nærmere på længere nede i guiden under afsnittet ’Vigtigste funktioner i DoseCan 2.0’.

Du kan tage låget med på tur

DoseCan 2.0 er praktisk og effektiv til at opbevare medicin i og til at huske dig på at tage din medicin. Når dét så er sagt, så er de kassen naturligvis en anelse upraktisk at slæbe med i tasken, når du skal på tur.

Heldigvis har Dose Systems sørget for at gøre det muligt at tage selve låget af. Dermed kan du nemt have din alarm og dermed DoseCans vigtigste funktion med dig overalt.

Systemet og alarmeringen er nemlig indbygget i låget, hvor det visuelle display også sidder. Låget fylder ikke alverden, og derfor kan du snildt have den med i din taske eller net, når du skal ud ad døren.

De vigtigste funktioner i DoseCan 2.0

medicinhuskeren dosecanDoseCan 2.0 har basalt set én enkelt funktion og formål: At minde dig om at tage din rigtige medicin på de rigtigste tidspunkter.

Men dertil skal selvfølgelig tilføjes, at medicinhuskeren byder på en række funktioner, som samlet set kan give brugeren og pårørende den bedste oplevelse med produktet.

Herunder kan du læse om de vigtigste funktioner og fordele, du får med DoseCan 2.0:

  • Besked til personale eller pårørende – Oven på låget sidder der en OK-knap. Når du har taget din medicin, skal du klikke på OK-knappen. Dette giver en besked til f.eks. plejepersonale eller pårørende om, at du har kvitteret for at tage den pågældende medicin. Hvis du ikke trykker på OK-knappen, så vil de modtage besked om det på deres smartphone eller anden enhed, så de kan minde dig om det.
  • Tag låget og alarmen med på tur – Du kan nemt afmontere låget på din DoseCan 2.0, så du kan tage dette med i tasken, når du skal på tur. Dette gør det nemt at medbringe alarmering og medicinhusker, mens du blot kan tage det vigtigste medicin med løst i din taske.
  • Sidealamer – Du kan bruge sidealarmen i din DoseCan til at huske dig selv på at drikke vand, tisse, hvile dig, eller hvad du ellers måtte have behov for, og som du kan have tendens til at glemme i løbet af dagen.
  • Magnetnøgle – Hvis du har behov for, at medicinhuskerens beholder er aflåst mellem din medicintider, så kan du bruge den medfølgende magnetnøgle til at holde den lukket og låst. Plejepersonalet kan evt. opbevare nøglen for dig, hvis det er nødvendigt.

Når du køber en DoseCan 2.0 medicinhusker, så medfølger der også en transformator til opladning, som lader dig oplade batteriet, der kan køre i op til 48 timer uden strømtilslutning. Derudover medfølger der en pillebakke til dosispakket medicin, en magnetnøgle samt et års abonnement af DoseCan version 2.0-systemet.

Related Posts