Motion er vigtigt. Men motion kan også være besværligt og dyrt, hvis den foregår i et motionscenter. Med en pedaltræner kan man nemt og billigt rigge an til træning hjemme i stuen. Den fylder ikke meget og kan stå under sofaen, når den ikke er i brug.

Der er mange fordele med en pedaltræner, men den primære er, at den gør træningen nem og bekvem. Det er muligt at sidde i en god stol og lade benene og pulsen gøre arbejdet, mens man ser TV. Træningen vil være skånsom og fin for led og knogler.

Elektrisk pedaltræner med display

Elektrisk pedaltræner med displayDenne pedaltræner med display gør det nemt at holde styr på din træning og giver et hurtigt overblik over den træning, du har tilbagelagt. Med denne version får du oversigt over omdrejninger, kalorier og tid.

  • Display med oversigt
  • Skridsikre pedaler
  • Justerbar modstand

Du kan bruge en fodcykel både med hænderne og fødderne. Mærk, hvordan dine muskler bliver stærkere og mere udholdende.

Læs mere om en pedaltræner med display og se prisen hos AbilicaOnline.dk

Pedaltræner som er robust og sammenklappelig

Pedaltræner som er robust og sammenklappeligDenne pedaltræner er en robust og sammenklappelig udgave og vejer kun 2.5 kilogram. Designet er i stål og ser sporty og friskt ud. Maskinen kan let klappes sammen og stå bag en sofa.

  • Klassisk ståldesign
  • Sammenklappelig og let
  • Mulighed for tilpasning af modstand

Øg modstanden med håndtaget på toppen af pedaltræneren og mærk hjertet banke. Du kan både placere fødder eller hænder i maskinen. Sæt maskinen på et skridsikkert underlag, og du er klar til at træne.

Læs mere om en robust og sammenklappelig pedaltræner og se prisen hos Senior24.dk

Pedaltræner med modstand og omdrejningstæller

Søger du en professionel pedaltræner, som kan give dig en forbedret helse? Denne pedaltræner med modstand og omdrejningstæller har et tilpasset design med hælkapper og skridsikre pedaler. Det gør det optimalt og sikkert at træne eller genoptræne kroppen.

  • Store pedaler med hælkappe
  • Letlæseligt display
  • Står stabil på gulvet

Med en pedaltræner med modstand kan man træne med den intensitet, man ønsker. Denne type træning er meget sikker og skånsom for dine led. Mærk, at din form og styrke forbedrer sig.

Læs mere om en pedaltræner med modstand og omdrejningstæller og se prisen hos LivetSomSenior.dk

Hvorfor træne med pedaltræner som ældre person?

Som ældre person er knæ, led og muskler svækkede og kræver konstant opretholdelse. Der findes mange træningstyper, som er både krævende for åndedræt og muskelmasse, men de færreste skåner led og har minimal skadesprocentdel.

Træner man med en pedaltræner, er den gradvise og bløde modstand med til at øge pulsen og give sved på panden, men led og knogler udsættes ikke for stød eller hårde nedslag. Dette giver en optimal træning for dig, der ønsker at tage vare på kroppen uden at få skader.

Hvorfor vælge en pedaltræner med display?

Fordelen med en pedaltræner, der har et display, er, at man for eksempel kan følge anvisninger fra en fysioterapeut eller blot presse sig selv og konkurrere mod sig selv.

Displayet giver en indikation på, hvor meget modstand eller hvor mange omdrejninger man kører med, og her har man mulighed for gradvist at øge sin form og intensiteten på træningen.

Har man lave omdrejninger på displayet, kan bevægelsen give lidt blodgennemstrømning og fungere som afkobling. Modsat kan høje omdrejninger og stor modstand give sved på panden, og du vil føle dig brugt og gennemtrænet bagefter.

En fodcykel giver effektiv træning når det passer dig

Det behøver ikke at være dyrt at træne. En fodcykel er et billigt alternativ til månedsvis af betalinger til et ubrugt træningscenter. Med en pedaltræner har man en fin og billig maskine stående, som kan forbedre dit kondital. Du har træningen klar hjemme, og du kan foretage den præcis, når det passer dig.

Hvis du ikke har temperament til et svedigt træningscenter, hvor der er mange øjne, der frivilligt eller ufrivilligt stirrer, kan du med fordel vælge pedaltræning hjemme. Åben et vindue og indret dig komfortabelt til at få trænet lidt. Din krop vil takke dig i sidste ende, og du bliver langt mere funktionsdygtig og atletisk i hverdagen.

En god rød farve i kinderne klæder de fleste, og husk: Der er ingen, der nogensinde har fortrudt en træning – en træning gør kun godt.

Related Posts