Har du svært ved at udføre dit arbejde eller andre daglige gøremål? Så kan en Vela stol hjælpe dig med at genskabe kontrollen over din hverdag. Vela er specialiseret i stole til personer med funktionsnedsættelser af den ene eller anden art.

Med en Vela kontorstol eller arbejdsstol får du en stol med fokus på ergonomi, kvalitet og ikke mindst arbejdsglæde. En Vela stol sikrer nemlig, at din krop får de bedste betingelser for at holde sig i topform, og den hjælper dig i din hverdag.

Vela laver kørestole og andre typer af stole til ethvert formål, og her kan du få et overblik over de stole, der kan hjælpe dig.


Vela Tango 100 Arbejdsstol – god til prisen

Vela Tango 100 Arbejdsstol – god til prisenMed en Vela arbejdsstol som Tango 100 får du en arbejdsstol til køkken, eller hvor du lige har brug for den. Det lave ryglæn giver øget komfort og støtte til lænden, så du kan arbejde frit.

 • Velegnet til funktionsnedsættelser
 • Øget støtte til lænd
 • Slidstærkt stof

Denne Vela arbejdsstol er særligt velegnet til dig med funktionsnedsættelser som gangbesvær, rygproblemer, gigt, sklerose eller Parkinson. Betrækket er lavet i phonix-stof, som både er slidstærkt og behageligt at sidde på.

Læs mere om Vela Tango 100 og se prisen hos gloriamundicare.com.


Ståstøttestol med centralbremse og kap – Vela Salsa 110 – fast og behagelig ståstilling

Ståstøttestol med centralbremse og kap – Vela Salsa 110 – fast og behagelig ståstillingMed Vela Salsa 110 får du en ståstøttestol, der hjælper dig med at stå oprejst, hvis du har dårlig balance eller nedsat benmuskulatur. Du kan bruge Vela som arbejdsstol på arbejdspladsen, i køkkenet, eller hvor du ellers har brug for støtte til at stå.

 • Arbejdsstol med bremse og kap
 • Behagelig fast ståposition
 • Justerbar sædehøjde og -dybde

Forrest på sædet er Vela Salsa 110 udstyret med centralbremse og kap, så du ikke glider fremad i sædet, men har en fast og behagelig position.

Læs mere om Vela Salsa 110 og se prisen hos gloriamundicare.com.


Vela Tango 300 El – Arbejdsstol med elektrisk højdejustering – robust arbejdsstol

Vela Tango 300 El – Arbejdsstol med elektrisk højdejustering – robust arbejdsstolVela Tango 300 El er en elektrisk arbejdsstol, som er fremstillet i et robust stel med en belastningsgrad på 200 kg. Den er derfor særligt velegnet til overvægtige og urolige og kraftfulde bevægelser.

 • Robust stel
 • Justerbar højde
 • Slidstærke materialer

Stolen har en elektrisk justerbar højdeindstilling og er fremstillet i slidstærke materialer, der begge giver brugeren større sikkerhed og brugsmuligheder i hverdagen.

Læs mere om Vela Tango 300 El og se prisen hos gloriamundicare.com.


Vela Tango 200 EL – Arbejdsstol med elektrisk højdejustering – former sig efter brugeren

Vela Tango 200 EL – Arbejdsstol med elektrisk højdejustering – former sig efter brugerenDenne Vela arbejdsstol letter hverdagen for personer med funktionsnedsættelser takket være de mange muligheder for indstillinger, der kan tilpasses den enkelte bruger. Stolen har et bredt ergonomisk sæde og rygstøtte for optimal komfort.

 • Højt ryglæn for øget lænde- og rygstøtte
 • Personlige indstillingsmuligheder
 • Udstyret med sikker og stabil centralbremse

Med centralbremsen er Vela Tango 200 et sikkert hjælpemiddel, eksempelvis ved træning eller andre daglige gøremål, hvor det kræves, at brugeren rejser og sætter sig meget i løbet af dagen.

Læs mere om Vela Tango 200 El og se prisen hos gloriamundicare.com.


Vela Tango 100 El – arbejdsstol med elektrisk højdestilling – Vela stol med ekstra støtte til lænd

Vela Tango 100 El – arbejdsstol med elektrisk højdestilling – Vela stol med ekstra støtte til lændHer får du en Vela kontorstol og arbejdsstol i en elektrisk udgave med højdeindstilling. Stolens lave ryglæn giver god støtte til ryg og lænd, når du eksempelvis arbejder ved et skrivebord.

 • Optimal støtte til lænd og ryg
 • Elektrisk højdeindstilling
 • Slidstærkt og åndbart materiale

Vela Tango 100 El er især god ved funktionsnedsættelser som svækket benmuskulatur, sklerose og gigt. Og det slidstærke materiale er både åndbart og blødt, så det er behageligt at sidde på under træning eller andre daglige aktiviteter.

Læs mere om Vela Tango 100 El og se prisen hos gloriamundicare.com.

Related Posts