Sponseret: TRANSLYFT

Hvordan værner man om lagerarbejderes sundhed? Det kan der være flere svar på. Døjer de med stress, skal du nok ændre på deres arbejdsopgaver eller -tider. Er luften forurenet, skal du smide penge efter noget punktudsug eller ventilation. I andre tilfælde vil det være ved at reducere det antal af løft, dine medarbejdere skal udføre, hvilket vil bidrage til at skabe et sundere arbejdsmiljø.

Et løftebord kan være mange ting

Vil du gøre mange løft overflødige, kan du investere i en sakselift og andet løfteudstyr til erhverv – hvad end målet er at løfte varer eller andre tunge ting. Løfteborde eksisterer der talrige modeller af, så hvad end du skal bruge en mobil løsning som en løftevogn eller et spindelløftebord med meget lav lydfrekvens, finder du hurtigt et passende produkt med sakselift.

Arbejdsplatform til at sikre den rigtige arbejdshøjde

Arbejdsplatforme er beregnet til at løfte mennesker op i en arbejdshøjde, hvor de helt uden at skulle strække armen eller stå i en anden usund positur kan lave håndværk eller omrokere på lagerhylden – i øvrigt uden at bringe et potentielt ustabilt element som den klassiske stige i spil. Ønsker du at være tilgængelig for gangbesværede, kan du finde en anden lift til personer i form af handicaplifte.

Scenelift til det professionelle konferencerum

Måske har du tænkt dig at være lidt mere ambitiøs omkring dit konferencerum? Måske var det på tide at lave ombygning, så du som ved en sal til forelæsninger får en stor scene forneden med række på række af bænke omkring den? Hvis du har den ambition, kan du lige så godt tænke scenelifte ind i projektet også, for den slags kan du også finde hos fx TRANSLYFT, og de justerer højden på scenen.

Integreret løftebord

Sakse løfteborde til din arbejdsstation kan du få leveret som en integreret løsning, hvor de sømløst optræder som element i produktionen. Fx kan løfteborde med rullebane stilles op i en umiddelbar forlængelse af en ansats arbejdsstation, og ønsker du at lade løftebordet gå visuelt i ét med sine omgivelser, kan du vælge et løftebord med bælg. Så du kan få lige det arbejdsbord, som du ønsker.

Elektrisk miniløfter lader dig tømme pallen hurtigt

Har du brug for at løfte runde ting i mindre skala, herunder ruller og tønder, så kan du få en elektrisk miniløfter, der nemt kan dreje og vippe dem. Det vil sige, at du nemt kan tømme dine paller, uden du behøver sætte en stor og tung maskine i arbejde, der alligevel kun ville kunne køre med én tønde ad gangen, fordi runde elementer er svære at have med at gøre. Løfteløsningerne er der utallige af.

Se dine muligheder inden for løfteborde

Flere løsninger inden for løftegrej kan nævnes i det uendelige. I stedet for at læse en opremsning kan du tjekke dine muligheder hos en forhandler af løfteborde, lifte og lignende. Så får du hurtigt øjnene op for, hvad markedet byder på, og hvordan løfteborde kan indføres i talrige virksomheder.