Annonce

Går jeres næste familietur til Glostrup? Er du af netop den grund på udkig efter noget inspiration til, hvad i skal lave? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig en lille beskrivelse af nogle af de seværdigheder, der er at se i Glostrup. Der er noget for både store og små, og derfor er det også en by, der henvender sig til netop familier – og især børnefamilier. Så læs med her eller på https://glostrupnetavis.dk/ og bliv meget klogere på, hvad du kan lave, når du og familien lander i Glostrup.

Tag din hund med til Oxbjerget

Foretrækker du og din familie at komme ud i naturen, så kan i med fordel lægge jeres ved forbi Oxbjerget. Oxbjerger er en kunstigt anlagt bakke, som i finder lige nord for Hvissinge i Glostrup Kommune. Der er mange i området, der i daglig tale kalder Oxbjerget for Hundebjerget. Dette fordi det er et elsket udflugtsmål for netop hundeejere, da bakken indgår i Hundeskoven. Det betyder nemlig, at det er tilladt at lufte hunde uden snor, og således kan du altså også sagtens tage familiens hund med til Glostrup.

Shop amok i Glostrup Shoppingcenter

Er dog ude efter nogle gode shoppingmuligheder, skal i kigge nærmere på Glostrup shoppingcenter. Her finder i nemlig et hav af butikker, og der er helt sikkert nogle, der har lige det, i søger. Her kan i naturligvis også tage ud af spise på en restaurant eller café, når i er klar til at holde pause. Faktisk er mulighederne i Glostrup generelt mange, og det er en super fin destination for dig, der ønsker at holde den næste familieferie i Danmark.

Related Posts