Annonce:

Døjer du med søvnproblemer eller ønsker du blot at optimere mulighederne for at sove godt, hver nat? Så kan det være svært at navigere i alle de gode og velmenende råd, som mange har omkring dette tema. Her påstås ikke at have den gyldne formular til bedre søvn, men blot forslag og inspiration til at sove så godt som overhovedet muligt. Nogle gange er det jo godt at få nogle input udefra, hvis man ikke lige har tiden eller viden herom. Læs med her. 

Åh en dejlig silkedyne

Hvem ønsker ikke at sove eksklusivt i lækre dyner af silke? Det kan være lige det, der gør, at din krop og dit sind slapper helt af efter en travl dag på arbejdet og i fritiden. Silkedyner fra bedzzz.dk er i høj kvalitet og tilbyder lækre materialer af det bedste og fineste silke. Her kan du straks mærke forskellen på huden, når du sover i en sådan lækker dyne, der giver dig en god og tryg fornemmelse mod kroppen. Hvis du bliver begejstret for silkedynen, er der al mulig grund til også at købe silkedyner til din mand, kone og/eller børn, der helt sikkert også vil blive glade for lidt luksus i hverdagen. 

Undgå det blå lys

Al forskning viser, at skærme fra tablets, computere og mobiltelefoner afgiver et blåt lys, som hjernen er vant til at modtage fra solens stråler og derefter tolker som dagslys. Hermed tror hjernen, at den skal være vågen, fordi det er dag. Dette kan dog snyde gevaldigt med det blå lys fra skærmene og kan give dig besvær med at sove, fordi du faktisk har vækket din hjerne i stedet for at fortælle den, at den snart skal i dvale tilstand. Sørg derfor for, at du lægger skærmen væk mindst to timer før sovetid. 

Skab et dejligt indeklima 

Et godt indeklima indebærer, at du lufter ud i soveværelset, så støv og dårlig luft bliver skiftet ud med ren frisk luft. Dette gør en stor forskel, når du skal sove, så du har frisk ilt at sove i. Det giver samtidig mere ro i krop og sind, når luften er ren og iltet, fordi et beskidt soveværelse omvendt kan aktivere din hjerne til at ligge og tænke på, at du jo også mangler at få gjort rent. Dette giver uro når du skal sove, så hvorfor ikke gøre dit soveværelse rigtigt skønt og sovevenligt?