Annonce:

Vores fødselsdato er den samme hele livet. Selvom vi med den moderne verden får nye muligheder for at ændre ting, vi er utilfredse med ved os selv, er den dato dog ikke en af dem. Nu er sommeren ved at være over os, og fødselsdage vil blive holdt udenfor. Hvad skal man være opmærksom på i den sammenhæng?

Påklædningen

Den første ting at have styr på er påklædningen. Når fødselsdag afholdes udendørs, skal både børn og voksne være klædt i tøj, som de kan holde ud at have på i varmen. Derfor kan det være, du skal ud at købe nyt tøj til din søn eller datter, da de er vokset ud af det fra sidste år. Da kan du i samarbejde med dit barn kigge på mini a ture udsalget. I det udvalg kan din datter bl.a. finde en sød kjole, som hun kan flagre rundt i haven med, mens I voksne sidder og snakker omkring terrassebordet. Også du skal selvfølgelig have en ordentlig påklædning, men da du sandsynligvis ikke vokser længere, vil du garanteret kunne finde noget passende i gemmerne – medmindre du har lyst til at købe nyt; Det er der aldrig noget galt i, hvis bare der er penge til det.

Hav sikkerheden under kontrol

Ud over tøjsituationen giver udendørs selskaber også andre ting at huske på, som indendørs selskaber ikke gør. For eksempel er solcreme ekstremt vigtigt, da uv-strålingen kan være meget kraftigere, end man umiddelbart tror. Det kan den, selv hvis der er overskyet, eller solen ikke skinner lige så kraftigt, som den indimellem gør. Derudover er det vigtigt at huske at indtage nok væske. Hvis ikke du husker det, kan det hurtigt blive svært at hygge sig i det varme klima. Det er praktisk at have en parasol stående, hvis det er jer selv, der er værter for den næste udendørs fødselsdag.