Annonce:

Det er ikke unormalt, at man sommetider kan føle at tiden står stille, og at man har svært ved at følge med de moderne tendenser. Det handler om at tage hånd om sit eget liv, gøre nogle ting som er anderledes og dermed ændre lidt på den trivielle hverdagsrytme. Læs med her og find ud hvad du kan gøre.

Start til sport

Sport er sundt, både for krop og sjæl. Det er aldrig for sent at dyrke sport, og der er ingen der siger at du skal starte til fodbold igen, bare fordi du gik til det dengang du var yngre. Det kan faktisk være utrolig motiverende at finde andre sportsgrene, som man er god til. Her finder du nogle moderne sportsgrene eller aktiviteter hvor du får motioneret dig:

  • Kajak-roning
  • CrossFit
  • Cykling
  • Løb
  • Golf

Når du først finder en sportsgren der interesserer dig, så tør det loves at dit selvværd vil stige.

Hvis du længe har gået med smerter

Hvis du eksempelvis længe har gået og været træt af din skæve næse, så er det faktisk muligt at få en operation for skæv næseskillevæg. Det kosmetiske aspekt, er blot en ting ved at have en skæv næseryg, men som du sikkert ved, så kan det også være ubehageligt idet man kan have pludselige vejrtrækningsproblemer. 

Skavanker som overstående er altid noget man får gjort noget ved. Det samme kommer til udtryk hvis du halter lidt på dit ene ben eller har dårligt syn. Få gjort noget ved det, og du vil opleve at du får mere selvværd i hverdagen.

Få dig en hobby

Ligesom en ny sportsgren, så kan en ny hobby og være det der giver et friskt pust til hverdagen. En hobby kan være alt fra at stable en kortklub på benene, til at mødes hver uge i en læseklub. Pointen er at man har noget nyt at interessere sig for. Tit og ofte kan en ny hobby også være en mulighed for at stifte nye venskaber.

Gør noget ved hjemmet

Nogle gange behøver lavt selvværd ikke engang at have noget med dig selv at gøre. Det kan nemlig sagtens være, at det der skal til, det er at lave lidt om på ens hjem. Det kan være at garagen over en længere periode har lignet noget fra 2. verdenskrig – gør noget ved det, og find ud af hvordan det kan ændre dit humør. Det er utroligt hvad en smule forandring kan gøre for ens humør og selvværd.