Annonce: Stuen er, ligesom køkkenet, ofte boligens samlingspunkt og hjerte. Det er her man hygger sig, slapper af og generelt er sammen med familien eller vennerne. Derfor er indretningen af stuen også vigtig og tit et stort projekt, da man selvfølgelig ønsker det skal være den perfekte stue. Men hvad skal der egentlig til for at gøre både stuen hyggelig, rar at være i og samtidig også gerne lidt moderne? Det kan være en svær balancegang, og derfor vil du her få nogle idéer der kan give dig netop den stue du drømmer om. Om den så skal være farverig, moderne eller bare hyggelig og rolig.

Find den perfekt sofa

I alle stuer hører også en sofa. Når der tages hul på indretningen af stuen, er det som regel sofaen resten af stuen bliver bygget op omkring. Heldigvis findes der mange forskellige sofaer i alle prisklasser, farver, former og materialer, hvilket betyder, at der helt sikkert findes den perfekte sofa til dig og din stue. Hvis du bor i et mindre hus eller en lejlighed, hvor pladsen er træng, kan en sovesofa være den optimale løsning. Dermed har du i hverdagen en sofa du kan bruge, og samtidig har du en ekstra soveplads til overnattende gæster.

Fokuser på belysningen og gør stuen hyggelig

En anden faktor der er værd at kigge på, når stuen skal indrettes, er belysningen og lamper. De rette lamper og den rette belysning kan nemlig være med til at gøre stuen enten mere hyggelig og varm eller stilren og kold, alt efter hvad man har af præferencer og ønsker. Hvis du er en af de mange, som har investeret i en mere klassisk sofa, kan du med fordel være lidt mere våget, når der skal vælges lamper. En sjov eller anderledes lampe er nemlig en nem måde at gøre stuen lidt mere sjov og anderledes på.