Dette indhold er sponsoreret

Oplever I problemer i parforholdet, og er det svært at få taget hul på bylden selv? Er der gået for meget hverdag i den derhjemme, og glemmer I at lægge mærke til hinanden? Eller oplever I hver især, at jeres partnere bliver mere og mere fjerne? Så bør I måske overveje, om parterapi med EFT-metoden kunne være en mulighed for jer. Dette udbyder intermezzo, som er Parterapi København, hvor du har mulighed for at snakke med to yderst erfarne terapeuter i hjertet af København. Hvis I er usikre på, om parterapi overhovedet er en relevant metode for jer, så har I mulighed for at booke en gratis forsamtale på 30 minutter, hvor der vil blive lyttet til jeres problemstillinger, og I til gengæld vil få en fornemmelse af, hvordan parterapi typisk forløber. 

Typiske tegn på parforholdsproblemer

For at et parforhold skal være succesfuld, kræver det meget arbejde fra begge parter. Man er nødt til at ofre sig og imødekomme hinanden, både hvad angår de små og de store problemer, der kan opstå i parforholdet. Såfremt man ikke på fornuftig vis får tacklet små såvel som store stressfaktorer i hverdagen, kan det true både forholdets intimitet og stabilitet, og så kan parforholdet hurtigt begynde at vakle. 

Det kan være svært at håndtere de forskellige udfordringer i et parforhold på egen hånd, fordi det for mange kan være svært at se objektivt på problemer, som man selv er en del af. Lige netop derfor kan det være en rigtig god idé at søge hjælp hos en parterapeut, som kan hjælpe jer på rette vej. De har nemlig meget erfaring inden for parforholdsproblemer, og de fire overordnede kriser, som de kan udvindes fra, nemlig kommunikation, rollefordeling, utroskab og håndtering af kriser. 

Hvad er et EFT-parterapi forløb? 

EFT er en forkortelse af begrebet Emotionsfokuseret Parterapi, som er en bestemt form for parterapi, der er solidt funderet i såvel forskning som praksis. Ved denne metode foreligger en veldokumenteret og gennemafprøvet fremgangsmåde til at hjælpe par med at arbejde med de problemer, der skulle være i parforholdet. Det kan eksempelvis være emner som mobiltelefon, vrede, jalousi og intimitet. 

I et EFT-parterapi vil I have mulighed for at tale om præcis det, I hver især synes er svært. Terapeuten taler med jer hver især, mens den anden lytter, og omvendt. Igennem denne process vil der blive lyttet til følelserne i jeres fortællinger, og det er således også følelserne, i senere i processen vil gå i dybden med, så I på sigt kan opnå en dybere kontakt og forståelse for hinanden. Målet med denne terapi er således at I skal blive et team omkring jeres konflikter, snarere end hinandens fjender.