Der stiger stille lyde op fra slyngevuggen, hvor en lille, nyfødt pusling ligger og blunder. Er du den stolte forælder til et af verdens vidundere? Når dit barn falder til ro i vuggen, spreder stilheden sig i hjemmet, og du har nu et par velfortjente timer foran dig, hvor du kan bruge tiden, som du vil.

Når du vælger en motor til slyngevuggen fra Moonboon, får du nemlig hænderne fri. I stedet for at vugge din guldklump frem og tilbage, gør motoren arbejdet for dig. Lyder det som en let løsning? Her på siden kan du læse mere om den lydsvage motor fra Moonboon.

Lydsvag og sikker motor til slyngevugge fra Moonboon

vuggemotor

Er junior endelig faldet i søvn? Når dit barn endelig tager turen til drømmeland, vil du som forælder uden tvivl gerne have, at den lille sover så længe, som muligt. God søvn er jo afgørende for barnets udvikling og trivsel.

Derfor skal der heller ikke mange lyde til, før guldklumpen atter slår øjnene op. Når du vælger en vuggemotor fra Moonboon, bliver det ikke den, der vækker dit barn fra drømmeland. Den lydsvage motor forstyrrer ikke barnet, og med den populære timer kan du endda selv bestemme, hvor længe den lille skal vugges.

Kan købes på Moonboon.dk

Derfor skal du vælge en slyngevugge

Du ved det allerede: søvn er afgørende for dit barn. Derfor vil du som forælder også gøre alt for, at den lille får den søvn, der er behov for. Vugger du dit barn til ro? Mange børn finder det beroligende at blive vugget blidt frem og tilbage, og netop de bløde bevægelser kan gøre øjenlågene tunge og få dem til at glide hurtigt i.

For de trætte forældre kan det være anstrengende at vugge barnet flere timer dagligt. Har du brug for at have hænderne fri? En slyngevugge med motor er et oplagt valg for dig, der vil give dit barn en god søvn og samtidig have hænderne fri. I det bløde stof omkranses barnet af ro og tryghed, og motoren skubber stille vuggen frem og tilbage. Det sender hurtigt junior mod drømmeland.

Det betyder søvn for dit barns trivsel

Søvn er afgørende for dit barns trivsel, for kun med et udhvilet hoved er den lille klar til at lære nye ting. Derfor må du som forældre prioritere god søvn i trygge omgivelser, så barnet får de bedste betingelser for at lege, lære, udvikle sig og trives. Når du vælger en slyngevugge fra Moonboon, er du allerede godt på vej.