ANNONCE: El-løbehjulene er blevet meget populære. Bor du i en dansk storby, så har du ikke kunne undgå at støde på dem. Der er mange, der ser positivt på dem, men der er også mange, der er modstandere af dem. En stor del af dem, der er modstandere af dem, frygter for deres indvirkning på danske unges generelle sundhed.

Hvis man dropper cyklen eller gåturen til fordel for et el-løbehjul, så får man ikke nær så meget motion. Det er der mange, der mener er et problem. Det er selvfølgelig noget, der er delte meninger om, for mange mener at unge typisk benytter sig af offentlig transport. Derfor gør det ikke den store forskel på de fleste unge.

Det er sundt, at få frisk luft

Når du kører på et el-løbehjul, så er du ude i den friske luft. Det er du ikke, hvis du tager bussen eller metroen til og fra skole eller arbejde til dagligt. Derfor er det ikke helt så usundt at køre på el-løbehjul, som mange ønsker at fremstille det som. Det er selvfølgelig ikke lige så sundt som en tur på cyklen eller en rask gåtur.

Det ændrer dog ikke på, at det stadig er et bedre alternativ end bus, metro eller lignende. Hvis du hidtil har været tilbageholdende fra at købe et el-løbehjul, fordi du har frygtet folks syn på det, så skal du ikke holde dig tilbage. Er du i tvivl om, hvorvidt det er et transportmiddel for dig, så kan du leje ét, så du kan prøve det.

El-løbehjulet bærer mange fordele med sig

På trods af at det ikke er lige så sundt som en cykel- eller gåtur, så bærer det alligevel mange fordele med sig. Én af de mest markante fordele er, at det bliver nemmere at komme frem og tilbage. Hvis du hidtil har været vant til at cykle, så kan du komme hurtigere frem, uden at skulle bruge kræfter på at træde i pedalerne.

Hvis du hidtil har været afhængig af bil, så kan du undgå det trafikale kaos, der er forbundet med at køre bil. Det er i høj grad i de danske storbyer, det er noget, der gør en mærkbar forskel. Dertil kan du også nyde, at du ikke skal tanke bilen hele tiden. Med et el-løbehjul, så skal du blot lade batteriet op, når det er afladt.

Der er en stor fremtid i el-løbehjul

Der er ikke meget, der tyder på at mængden og brugen af el-løbehjul bliver mindre i fremtiden. Tværtimod, så tyder det på, at det går den anden vej. Det gør sig ikke blot gældende for de mange hundrede elektriske løbehjul, der kan lejes i storbyerne. Flere og flere investerer nemlig i deres helt egne el-løbehjul.

Er det noget, du selv har gjort dig overvejelser om, så skal du selvfølgelig sikre, at der er tale om et el-løbehjul, der lever op til de gældende danske love. Det må f.eks. ikke kun køre hurtigere end 20 km/t. Hvis du ønsker at være på den sikre side, så kan du købe el-løbehjul hos Cityway, der lever op til alle gældende lovkrav.