Annonce: Har du godt hørt om kropsterapi, men ved du egentlig ikke helt hvad det handler om? Så er du faktisk på ingen måde alene, kropsterapi er nemlig ikke en af de første behandlingsmetoder vi tænker på når vi har problemer, men det burde det måske være?

Her kan du læse mere om hvad kropsterapi egentlig kan hjælpe dig med.

Kropsterapi kan afhjælpe angst og stress

Når vi fejler noget psykisk, så opsøger vi ofte psykologer, psykoterapeuter, læger eller andre der kan behandle vores mentale tilstand.

Men nogle gange så bunder problemet faktisk lige så meget i kroppen, og sindet og kroppen hænger mere sammen end man lige skulle tro.

Når du bliver stresset, deprimeret, angst eller på anden måde udmattet, så handler det måske om at du i længere tid har overhørt symptomer som din krop har afgivet.

Det er vigtigt at du lærer at mærke efter i din krop, og at du tager hensyn til din krop og de signaler den sender. Det er bl.a. noget af det som kropsterapien kan gøre for dig.  

Kropsterapi kan reducere eller fjerne smerter

Ligesom fysioterapi, så kan kropsterapi også være med til at fjerne smerter. Det kan f.eks. være en musearm fra arbejdet, ondt i ryggen fordi arbejdspladsen under coronaen blev til en sofa, hovedpine og mange andre smerter.

Smerter er nemlig ofte ikke en sygdom i sig selv, men et symptom, et symptom på at der er noget vi gør forkert, eller noget vi overser. 

Kropsterapi kan forøge dine præsentationer

Mangler du energi i hverdagen, til at ordne vasketøjet, til at putte børnene om aftenen, til at være sammen med kæresten eller noget helt andet?

Eller vil du gerne præstere bedre på jobbet, eller lige få skåret et par ekstra sekunder af din tid når du løber osv.?

Uanset hvad du gerne vil være bedre til, så kan kropsterapi med stor sandsynlighed hjælpe dig. 

Kropsterapi er nemlig med til at skabe et helt anderledes og meget bedre flow i kroppens system, og på den måde vil du opleve at få meget mere energi og overskud.

Brug kropsterapien som forebyggende

Når det kommer til helbredet er der bare desværre mange mennesker der først søger hjælp når det er gået galt, men i stedet for kan man faktisk gøre noget forebyggende, og det behøver ikke kun at handle om motion og kost.

Kropsterapien hjælper dig med at finde ud af hvad du har brug for og er derfor et godt fungerende værktøj til forebyggelse.