Vi kender det alle. Vi skal være sunde for at få den mest optimale velvære, og der er ingen tvivl om, at det har en positiv effekt.

Men, vi ved lige så godt hvor svært det kan være, at forblive sund og sige fra til de søde, usunde sager.

Selvom dette kan være en udfordring, kan der være måder at håndtere dette på, da det er muligt at finde kosttilskud der kan være med til at holde maden sund, samtidig med at du får forkælet den søde tand.

Lad os kigge nærmere på hvordan.

Med Bodylabs protein pulver, finder du et stort udvalg af forskellige smagsvarianter.

Alt lige fra den helt søde jordbær, til chokolade eller vanilje. Der er et kæmpe udvalg, med sikkerhed for at finde, noget der tilfredstiller dig, mens du holder kroppen sund og ernæret.

Ikke nok med protein pulver, er der yderligere lavet en særlig proteinmix til pandekager og vafler.

Læs mere om Bodylabs pandekage og vaffle mix

Pandekage mixet indeholder et lavt sukkerindhold og består af hele 30% protein. Så igen, du får den søde tand tilfredsstillet samt bliver mæt. Det eneste der skal tilsættes er vand, som du ryster sammen med pulveret og så steger du ellers, som du altid har steget pandekager. Lækkert, nemt og sundt!

Opskrift til madpandekage med proteinpulver

En anden måde at lave lækre sunde pandekager på, kan du gøre ved at blende 

2 æg

1 banan 

1 scoop proteinpulver.

Steg på panden til de har farve på hver side, som du kender det fra almindelige pandekager. Mums! Og igen har du en rigtig lækker morgenmad, der mætter i mange timer til resten af dagen.

Bodylab har som nævnt et stort udvalg af forskellige smage af proteinpulver, så du er næsten sikret på at finde en du er vild med.

Du kan læse mere om anbefalinger af protein pulver