Annonce:

Hvis du gerne vil gøre din indretning lidt mere feminin for at føle dig bedre tilpas i boligen, er det nemt at komme i gang med nogle få, simple skridt. En feminin indretning behøver ikke at omfatte en masse pink, og du kan derfor sagtens gøre indretningen feminin og på samme tid få det til at spille sammen med din mandlige halvdels ønsker for boligen. 

Du kan se mere og finde flotte møbler og lækkert inventar, som vil bidrage til den feminine stil i din bolig. 

Vælg lyse farver 

Hvis du har mange mørke farver i din bolig, kan den hurtigt komme til at virke meget maskulin. Det feminine er i stedet kendetegnet ved en lethed i form af lysere farver, og du kan derfor tænke over at lade de lyse farver gå igen, når du vælger møbler, billeder og så videre. 

De lyse farver vil på samme tid åbne rummet op, så det kommer til at virke større. Husk dog også at bryde de lyse farver indimellem med noget mere markant, så boligen ikke kommer til at virke alt for klinisk.  

Vælg bløde materialer 

Stof og andre bløde materialer eller materialer med en blød udstråling som eksempelvist lyst træ vil med det samme få din bolig til at fremstå mere feminin. Tænk derfor over at bringe det bløde ind i rummet med bl.a. puder, tæpper og polstrede møbler. 

Runde former 

Runde, ovale og organiske former vil også bidrage til at skabe et mere feminint udtryk i boligen. Kantede former har den modsatte effekt, og du kan derfor med fordel vælge nogle møbler uden skarpe kanter, som i stedet hylder den naturlige og organiske form. 

Det kan både være i stole, borde og lignende, hvor de runde former på samme tid vil skabe mere ro i indretningen.