Måske er du typen der ikke får støvsuget helt så tit, eller det er besværligt for dig at støvsuge, så er der en dårlig nyhed, og det er at det kan være usundt at leve i et støvet og beskidt rum, men den gode nyhed er at du kan købe en robotstøvsuger, med nogle af de fineste filtre, så luften bliver ren og sund.

Filteret er essentielt

Noget af det vigtigste når man snakker om robotstøvsugere og sunde rum er det vigtige filter. Her er det vigtigt at filteret er mærket med et godkendt mærkat, så man er sikker på luften er så renlig som overhovedet muligt. 

Det bedste mærkat lige nu er HEPA, som står for “high efficiency particulate air”, og det betyder at den samler alt støv op, så du ikke skal døje med at det bliver hvirvlet ud i rummet. En robotstøvsuger samler blandt andet allergener op, eksempelvis pollen.

Hvordan finder man den rigtige robotstøvsuger

I dag er det ikke nødvendigvis svært at finde den rigtige robotstøvsuger. Det tager ikke mere end 30 minutter fra man ikke ved noget om robotstøvsugere til man kan have fundet den helt rigtige og bestilt den hjem, så hvis du vil gøre noget godt for dit helbred, så brug disse 30 minutter. Du kan læse mere her.

Når du har en robotstøvsuger slipper du også selv for noget arbejde, som rigtig mange helst vil undvære. Så har du tid til noget andet, du kan eksempelvis slå et smut forbi en bekendt til kaffe og kage, alt imens robotstøvsugeren klarer arbejdet derhjemme. 

Langt de fleste vil hellere bruge 20 minutter ved en af sine venner, end på at støvsuge huset, især når man også godt ved at det alligevel skal støvsuges igen efter et par dage. Med en robotstøvsuger behøves du ikke bekymre dig om det, og de fleste robotstøvsugere kan endda indstilles til at gøre rent på bestemte tidspunkter et par gange om ugen hver eneste uge.