Annonce:

Måske har I behov for en ny firmabil, nyt værktøj, nye computere, nye systemer eller lignende, og her er der måske ikke altid økonomisk råderum til sådanne investeringer. Derfor kan I tage et erhvervslån, så I kan få råd til investeringerne.

Forskellige fordel ved optagelse af erhvervslån

Der er flere forskellige fordele ved erhvervslån, hvilket eksempelvis er, at du kan låne til din virksomheds vækst. Nogle af de ting, du kan investere i for et lån, vil måske skabe vækst i virksomheden på sigt. Det kan eksempelvis være, at I med nye systemer kan effektivisere arbejdet og på den måde skabe mere vækst i virksomheden. Det kan også være, at I har brug for kapital til at udbrede virksomheden for at skabe vækst. Sådan er der flere måder, hvorpå det er muligt at lave investeringer, der har potentiale for at skabe vækst på sigt, for et selskabslån.

Derudover kan du også få en forholdsvis lav rente, undgå ventetid, der ofte er i banken, have uforandrede lånevilkår i løbet af en periode. Det kan være nogle af fordelene ved at optage et selskabslån. Her er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvad der er bedst for din virksomhed. Derfor kan det være en fordel også at afsøge andre muligheder som eksempelvis i banken, så du får løsningen, der er bedst for jer.

Krav til ansøgere om erhvervslån

Der vil dog også være nogle krav til dig, hvis du ønsker at optage et selskabslån. Du skal have et CVR nummer, hvilket er gældende for almindelige selskaber, enkeltmandsforetninger, fonde og lignende. Derudover skal du have en positiv egenkapital, mens der skal være minimum to års regnskaber tilgængelige. Dernæst vil der også være krav til, at du kan stille sikkerhed. Men igen handler det om at afsøge muligheder for at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.