Annonce

Har du haft en skade i dine ben, eller trænger du til en hurtig restitution efter træning? Så er Recovery boots noget for dig. Der er ingen skam i, at ens benmuskler har behov for hjælp til at kunne trænes op eller restituere hurtigere, derfor kan du sagtens benytte dig af Recovery boots. Læs med her, og bliv klogere på, hvad det er for noget.

Hvad er det?

Recovery boots er nogle støvler, som forstærker restitutionen af dine muskler i benene. Det er en lang sort støvlelignede ting, som du tager på begge dine ben, imens du sidder ned. De går helt op til lysken og giver dig en massage, som hjælper på ømme muskler. Du kan læse mere om Recovery boots her.

Mange fordele

Udover, at de hjælper på ømme muskler, er støvlerne også gode til at styrke kroppens indre kredsløb. Hvis du for eksempel døjer med væskeophobninger i din krop, kan de hjælpe på dette. De fremmer også blodgennemstrømningen i dine ben, hvilket gør, at de får den tiltrængte næring.

Forskellige priser

Der findes en del forskellige Recovery boots. Mange af dem ligger i et prisleje på over 5000 kroner. Det er derfor en lidt dyrere investering at købe dem, men på den anden side, er det også en investering i din krop og dit velvære. Det kan derfor sagtens betale sig at give de penge for dem. Samtidig er kvaliteten god, og de holder i lang tid, derfor har du dem formentlig resten af livet.

Hurtigt resultat

Allerede kort tid efter du er begyndt at bruge Recovery boots, kan du mærke den helende og restituerende effekt, som støvlerne giver dig. Man bruger dem cirka en halv time ad gangen, og allerede efter denne tid kan man mærke, at de hjælper. Dette betyder også, at hvis du er typen som træner meget, kan du hurtigere vende tilbage til cyklen, løbeskoene eller fitnesscentret.

Vælg din egen massage

Mange slags Recovery boots har forskellige slags programmer, som gør, at man kan vælge lige det, som man har lyst til på den pågældende dag. Nogle gange har man måske kun tid eller lyst til en kortere massage, hvor man måske har mere tid andre dage, og derfor kan have en længerevarende massage.

Forskelligt tryk

Ligesom der er forskellige slags massage, som man kan vælge, er der også forskelligt antal pres man kan vælge. I alt kan man vælge mellem pres på 30-240 mmHg.