Dette indhold er sponsoreret.

Livskvalitet er unægteligt forbundet med helbred hos rigtig mange mennesker. Med alderen vil langt de fleste dog komme ud for et svindende helbred. For at holde sund, og klare livets skavanker, kan man tit komme langt med god kost og motion. Det har tit en forebyggende effekt, og kan hjælpe med at reducere, og endda helt undgå visse diagnoser. For mænd der kommer op i alderen, så er den frygtede erektil dysfunktion ofte i sigte. Det er igen noget som især kan påvirke mænds livskvalitet og nydelse. Der kan heldigvis være måder at arbejde med forebyggelse og bedring på, når det kommer til erektil dysfunktion. På Apomeds Apotek kan man også finde hjælp til behandling, med mange forskellige medikamenter, så man har mulighed for at vælge den behandling, som passer bedst til ens egen person.

De mest almindelige årsager

Som det er tilfældet med mange livsstilssygdomme, så er det ikke helt ligetil at pege på én enkelt årsag til erektil dysfunktion. Det skyldes tit en kombination af mange forskellige faktorer og valg i ens livsstil. Det kan blandt andet være ting som rygning, diabetes, højt kolesterol, problemer med blodtrykket, søvnforstyrrelser, eller psykologiske årsager, som medfølger til andre sygdomme, ofte hjerte-kar sygdomme. Ofte er det som sagt en blanding af flere årsager som kan resultere i erektil dysfunktion. Det er derfor ofte ikke lige muligt, at pege på enkelte, specifikke årsager. Man kan dog betydeligt reducere risikoen for erektil dysfunktion, med en sund livsstil, hvor man for eksempel undgår rygning.

Forebyggelse og behandling

Har man symptomer på erektil dysfunktion, så er det vigtigt at søge specialiseret lægehjælp og få stillet en diagnose. Her vil man som ofte også få råd til, hvordan en sundere livsstil og andre vaner, kan være en løsning til problemet. Det vil ofte være ting som mere jævn motion, reduceret alkoholforbrug og rygning, samt sundere spisevaner. Mange af disse ting vil, hvis det holdes ved lige, kunne hjælpe til at reducere mange symptomer ved erektil dysfunktion. Mange behandlingsformer benytter sig af kemiske inhibitor stoffer, som kan blokere funktionen af en gruppe stoffer, der nedsætter blodomløbet. Behandling med denne slags inhibitorer vil derfor ofte være brugt mod erektil dysfunktion.

Vend tilbage til god livskvalitet

Hvis du ikke lader dig holde tilbage, men i stedet vælger at reagere på symptomerne på erektil dysfunktion, så kan du få den rette behandling gennem egen læge, og samtidig få råd og vejledning, til hvordan du bedst ændrer din kost og dine vaner. Hermed vil du ofte kunne genvinde potensen og beholde en høj livskvalitet.

Related Posts