Reklame:

Mange sportsgrene har det med at nå høje pladser. Klassisk når man tænker sport så tænker man på fodbold, håndbold, svømning og cykling, måske hvis det skal være foran skærmen så kan man lige medregne tennis, men så har man også strakt sig medmindre man vil ind på territoriet af kampsport som MMA, boksning etc.

Men her i Skandinavien er nogle af disse sportsgrene begyndt at blive overhalet indenom af intet ringere end Badminton.

Undgå at komme bagud

Når ting bliver en trend, så er det med at få rubbet neglene. Ligesom med fodbold hvor du skal skaffe en god bold, nogle støvler og fodboldtøj, så er det vigtigt at du får anskaffet dig et godt stykke badmintonudstyr; en god ketcher og naturligvis nogle bolde som kan håndtere at få et par klø, og medmindre du lejer en bane, så et net.

Mere avanceret er badmintonudstyr ikke; men ønsker man at være lidt finere på den, så kan man – nøjagtigt som man kender det fra golf med golftasker- også få sig en flot badmintontaske der beskytter ketcheren bedre end den generelle sportstaske.

Ønsker man at forberede sig til badminton-sæsonen så kan man hurtigt tage et smut forbi Badmintonshoppen.se og tjekke deres udvalg af badmintonudstyr ud.

Mulige grunde for den øgede popularitet

Man kan dog godt undre sig over hvorfor badminton har fået en pludselig popularitet her i norden. Grundene kan naturligvis variere, men er man ikke den største holdspiller, så er det klart at fodbold og håndbold allerede må streges ud som potentielle sportsgrene man kan dyrke.

Har man i stedet et problem med hvordan kroppen ser ud; hvordan ser de ekstra kilo ud i badetøj og hvad vil folk sige? Jamen så er det klart at holde den motion vedlige vil hurtigt blive nedprioriteret, og selv hvis man ikke er en af den slags mennesker, så skal der ikke mange folk til at svømme i det samme bassin før hele lortet virker overfyldt; altså igen ikke noget for enhver smag.

Cyklingen… måske. At eje en cykel gør de fleste jo i forvejen, og det er rart i sommerperioderne at tage ud og få vind i håret. Men bor man i byerne eller husker man at dansk sommer består hovedsageligt af efterårsregn, så får man hurtigt en liste af grunde til at dette kan falde i glæde.

At badminton måske stærkest har fået en fremmarch sammenlignet med Tennis – en sportsgren den har meget tilfælles med, forklares måske ved at det ikke kræver så meget plads. Ønsker man på en solrig dag at spille lidt, så kan man i mange haver, parker og legepladser med lethed finde en lille krog og spille med en fra familien, og det bedste er at man netop ikke behøver at være andet end to. Kender man ikke så mange, eller har for mange ferieplaner, så kan man sagtens finde den ene modspiller som man kan motionere sammen med, konkurrere og have det sjovt på samme tid. Den fordel har de andre sportsgrene ikke på samme måde.