ANNONCØRBETALT: Investering er noget, de fleste holder lidt til deres private samtaler med deres kære. Egentlig er investering ikke et tabu, men alligevel vælger mange ikke at tale åbent om det. For mange danskere får ordet “investering” dem til at tænke på smarte iværksættere og forretningsmænd i dyre jakkesæt. Virkeligheden er dog en helt anden og der er mange gode grunde til at begynde at investere.

Kom godt i gang med investering

Hvis du gerne vil i gang med at investere i aktier, er det vigtigste at du sætter dig godt ind i faget. Aktier har den fordel at kursændringerne sker forholdsvis langsomt, derfor er det lidt lettere for nybegyndere at forstå det spil, der foregår på aktiemarkedet. Er du på udkig efter lidt råd og vejledning, kan du finde masser af sider på nettet, der tilbyder deres hjælp. Én af dem er Min Investering.

Vælg den rigtige platform

Du kan købe dine aktier på mange forskellige online platforme. Vigtigst er det, at du laver lidt forberedende arbejde og sætter dig ind i hvad de forskellige platforme kan tilbyde. På nettet kan du finde rigtig mange anmeldelser af forskellige aktieplatforme. På denne side har de netop udgivet en anmeldelse af platformen Etoro.

Sætter du dig godt ind i hvad det vil sige, at investere i aktier, har du større mulighed for at få gavn af disse fem gode grunde til at investering kan være sundt:

Nye interesser gør dig klogere

Man bliver klog af at få nye interesser, det er videnskabeligt bevist. Gennem nye interesser får du ny viden og læring og det forbedrer din intelligens.

Du får noget at tale med dine venner om

Selvom mange foretrækker at holde deres aktiespil for dem selv, kan du være den første til at bryde tavsheden. Får du først startet en samtale om dine aktier, kan du være sikker på at snakken nok skal gå helt af sig selv.

Du får (forhåbentlig) flere penge mellem hænderne

Forhåbentlig er du så heldig at du får investeret i de rigtige aktier og at de kaster nogle penge af sig. Flere penge på kontoen betyder en større opsparing, pension eller mere sjov i hverdagen.

Du tager kontrol over dit liv

Selvom det kan være intimiderende, føles det fantastisk når først man har taget en stor og betydningsfuld beslutning i livet. Vælger du at investere nogle af dine penge, tager du kontrol over dit liv og din økonomi.

Du bliver mere digital

På trods af at du måske er født i en generation uden smartphones og wifi, kan du glæde dig over at aktiespillet gør dig mere digital. Når først du har lært hvordan du holder dig opdateret med kurserne, køber og sælger og eventuelt handler med andre aktie entusiaster, vil du føle dig meget mere “med på beatet.”